Vragen of offerte?   085-7607253
 
menu

Bedrijfsuitjes

Op zoek naar het ideale uitje met inspanning en ontspanning voor jouw bedrijfsuitje of teamuitje? Daag je collega's of teamgenoten uit bij onze locaties! Maak een mix van Paintballen, Handboogschieten of Lasergamen, of kies zelf activiteiten die wij op maat voor je organiseren. Als je eerst wilt vergaderen in een van onze ruimtes, of gelijk start met een goede bodem in de burgerbar (The Best burger in Town!), of liever direct de speelvelden op zoekt; wij horen graag jouw behoeften. Om de adrenaline weer wat te dalen sluit je je uitje af met een drankje op het loungeterras!

Meer info

 

Vrijgezellenfeest

Geen vrijgezellenfeest zonder een grappige outfit! Bij de Paintball Experience wordt jullie vrijgezel in een konijnenpak gehesen voor de bunnyhunt. Lees: zo snel mogelijk heen en weer rennen terwijl de teamgenoten vanaf de kant vrij op de 'bunny' mogen knallen! Natuurlijk kun je ook een normaal paintballspel boeken of kan er, afhankelijk van het aantal deelnemers, een op maat gemaakt vrijgezellenfeest uitje gemaakt worden. Bijkomen doe je op ons terras met onze befaamde burger en een heerlijk koud biertje!

Meer info

 

Paintball

Protective gear: check! Fully loaded paintball gun: check! Terwijl je in de startblokken gaat voel je de spanning en sensatie door je lijf gieren. Een snelle blik naar je vrienden en dan volgt het startsein! Je sprint naar een van de enorme traktorbanden en in je ooghoeken zie je een van je vijanden die de aanval op je begint, met een sliding duik je achter de autoband. Hoppa, gered! Snel reageren en een goede schuilplaats zijn belangrijk tijdens paintballen. Van achter het zeilschip zie je een vijand bewegen, nu is het raak!

Meer info

 

Kinderfeestjes

Kinderpaintball en een kinders peurtocht zijn super leuk! Jullie gaan de battle met elkaar aan om te kijken wie de echte superheld is. Speel Raak de Draak en schakel de draak uit als een echte Robin Hood met pijl en boog, of ga de vijanden te lijf in een potje kinderpaintball. De vijanden kunnen zich verschuilen achter een heus zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken. Kruip door enorme rioolbuizen of klim in een uitkijkpost om alle monsters te pakken te krijgen. Spannend! Durf jij het aan? Het leukste kinderfeestje !

Meer info

 

Xperience

Kun jij er geen genoeg van krijgen? Wil jij nog net dat stapje extra en de uitdaging nog wat moeilijker maken? Kies dan voor onze Special Ops evenementen! Je gaat in volle bepakking eerst de taktiek bepalen, je gaat op zoek naar de juiste methode om de games te winnen en daarna barst de strijd los! Beat de SWAT, of juist de Destroy the Bomb missie, ze zijn allemaal even uitdagend! Jij dacht dat je paintballen als eens gedaan had? Nou echt niet op deze manier dus!

Meer info